HCP-ringen

Ringen grid

Felles innkjøp gir gode priser

HCP Ringen SA er en innkjøpsring grunnlagt av frittstående maskinforhandlere i Norge. Felles innkjøp sikrer HCP Ringens kunder de best mulige priser på landbruksredskaper og reservedeler ved å øke volumet og senke kostnadene gjennom direkte innkjøp fra dyktige og markedsledende leverandører i Norge og utlandet.
HCP Ringens medlemmer er forhandlere av Zetor, Deutz-Fahr, Same eller Lamborghini-traktorer og tar med HCP Ringen sikte på å være totalleverandører av landbruksmaskiner.

Bredt utvalg i redskap og tilhengere

Som medlem i HCP-ringen kan Traktor & Maskin AS tilby et meget bredt utvalg av redskap og tilhengere til landbruk, anlegg- og transportindustrien.

Utvalgte merkevarer

pronar grid

Polske Pronar er en av de ledende produsentene av maskiner og utstyr til landbruk, anlegg og transportindustrien i Europa.

palmse grid

Estisk Palmse er produsent av maskintraller, krokhengere, plattformhengere, dyretransport, dumperhengere mm.

orum grid

Norske Ørum er produsent av gjødselmiksere og gjødselvogner.

espegard grid

Norske Espegaard leverer alt som trengs til håndtering og emballering av ved og friluftsprodukter.

triangel grid

Norske Lyng Triangel er produsent av Triangel hurtigkobling. Suveren markedsleder innen hurtikobling for 3-punktmonterte redskaper.

DalBo grid

Danske Dal-Bo er spesialist på redskaper til jordbearbeiding og utvikler og produserer et redskaper for alle typer jordbearbeiding med unntak av plog.